Program klubmesterskab 22-23 juni

Se resulteter tryk her

_______________
Nu nærmer vi os klubmesterskabet. 

Vi glæder os til to spændende dage, med mange forskellige del konkurrencer. Måske er man med for at udfordre sig selv og sin hest, eller man er med som ponyrytter eller man er med for at vinde dette års titel som klubmester. Der bliver en klubmester for ponyridningen og for privatrytterne. Så det skal nok blive en spændende weekend for store og små.

Der er mange hjælpere, som er ved at være klar til weekenden, og vi vil hjælpe og vejlede bedst muligt. Men det er vigtigt at have så meget tjek på sine egne og sine børns del konkurrencer som muligt. Læs i reglerne i kompendiet VISK klubmesterskab og print netop dine egne konkurrenceregler ud. 

Når I ankommer skal I melde klar i sekretariatet, hvor I vil som ponyrytter få udelt farvekoder alt efter hvilke del konkurrencer som I deltager I.

I sekretariatet kan man ikke lige i sidste øjeblik få klarhed over tvivl spørgsmål, dem skal man gerne have klaret inden ankomsten ved at kontakte Gitte inden stævnet eller læse i kompendiet.

Vores overdommer vil sidde i sekretariatet mere eller mindre under hele arrangementet, i tilfælde af problemer undervejs. Husk at alle deltager skal have lyse/hvide bukser og mørk overdel. Det behøver ikke at være en jakke.

Parkering af personbil er på vores sædvanlige parkeringspladser, parkering med trailer bliver på vores store flisebelagte plads ved laden. Cafeen vil være åben fra kl. 9-17 hver dag, og vil byde på lidt af hvert. Så tag familien med og få en hyggelig afslutning på ride sæsonen.

 

OVERORDNET TILMELDINGSOVERSIGT:

Tilmeldingsoversigt – Ponyryttere

Tilmeldingsoversigt – Privatryttere

________________

OVERORDNET TIDSPLAN FOR DISCIPLINER:
Overordnet tidsprogram

_________________

HJÆLPERLISTE:
Sekretariat og Cafe hjælperliste

_________________

PROGRAM OG TIDSPLAN:

lørdag

Agility

Trec – forhindringsbane

Dressur

Hold dressur

Heste-rideteori

Søndag

Ringridning

Mønstring

Spring

Hold spring

Heste-rideteori