Ridelejr sommeren 2022

Så skal vi snart i gang med sommerens aktiviteter. På vores ridelejr, der er vi sammen om hesteaktiviteter hele dagen. Jeg kommer tit til at lave et tæt program, men af erfaring gennem mange år. Så ved jeg at det er godt at holde sig i gang med gode hesteaktiviteter hele dagen, med god hjemme lavet mad og saft.

Deltagerne deles op i 2 mands hold, de hold har 3 konkurrencer som skal gennemføres gennem ridelejren. Man er 2 om en hest, og vi skal have alm ridning, skovtur, hestehåndtering, kursus i førstehjælp til rytter og hest. Så der vil være rigeligt at tage sig til med at hente heste fra fold, fodre og ordne bokse, strigle og sadle op og gøre sig klar. Der bliver lidt pauser, hvor der er saft og kage/frugt.

Der er brug for voksenhjælp, da jeg skal ikke både passe børn og heste, stå for mad og cafe, samt gøre deltagerne klar til det lille afslutningsstævne som der vil være fra kl. 17 den sidste dag.

Vi overnatter i egne telt på området, man må gerne sove hjemme, eller ens forældre må gerne sove med om natten. Morgenmad og andre måltider koster lidt, og vi skal vide besked om, at man spiser med. Forældrehjælp til stjerneløbet ønskes. Se tilmelding for videre.

Vi håber at vi ses. Gitte Fabricius

Infomation om ridelejr 2022

Tilmeldingsblanket til ridelejr 2022