Ungeridelejrens Træningsstævne torsdag d. 8 august 2019

Hent program her: Ungeridelejren træningsstævne 2019

I forbindelse med Ungeridelejren fra d. 5-8. august vil vi gerne invitere til et træningsstævne i dressur og spring torsdag d. 8. august fra kl. 17.00 Deltagerne på ridelejren står for at koordinere og arrangere arrangementet. Man behøver ikke være medlem af en klub for at kunne være med. Det er blot et hyggearrangement, hvor I vil kunne få færdihederne prøvet af på hjemme - eller udebane.

Vi starter med dressurklasserne, hvorefter vi går i gang med springklasserne. Det endelige program vil blive lagt på hjemmesiden og sendt ud på mail torsdag kl. 13. Der er ingen regler for hestens udstyr, dog gælder de almene regler for dyrevelfærd. Hver ekvipage må starte i to klasser. Vores cafe vil holde åbent.

Dressur klasser:
Ld2, Lc2, hvis man ønsker at deltage i LB eller LA så skriv i tilmelingen hvilket program I vil ride. Samt om der rides på A eller B bane.

Spring:
Bom på jord, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100. Hvis der ønskes en højde højere end 100 så skriv dette i tilmeldingen. Vi rider sløjferunder, ved en fejlfri bane modtages en rosette. Ponyer og heste rider i samme klasse.

Adressen er Asmindrupvej 100, 4390 Vipperød. Der er mulighed for parkering med trailer, følg blot skiltene. Tilmelding sendes på mail til fabriciuskristine@gmail.com. Send info om rytters fulde navn, hestens navn, om det er en hest eller pony, samt hvilke klasse I ønsker at starte. Sidste tilmeling er torsdag kl. 12.00. Prisen er 50 kr. pr klasse som sker kontant eller på mobilpay i sekreteriatet ved indtjekning på torsdag.

Venlig hilsen deltagerne på Ungeridelejren.
Vipperød Sportsrideklub