Halvpart

_SAM2047

IMG_8315

_SAM9548

_SAM0000f

_SAM1595

På ridecenteret er det muligt at få en part på en af vores ponyer. Ponyerne er friske, men søde, de kræver dog alle en let rutineret rytter. I første omgang skal Gitte se hvorvidt man kan håndtere en pony på en forsvarlig måde. Hvis den unge er under 14 år gammel, så skal man have en voksen med i stalden. Det er vigtigt for os der er respekt for hesten, da det er et stolt dyr, som reagere på utryghed og frygt. En hest skal behandles ordentligt og omsorgsfuldt, men skal også sættes på plads når det kræves på den rigtige måde. Man skal kunne efterleve staldens andre regler. Pt. skal man nødvendigvis ikke have ryttermærker for at kunne få halvpart, men det kan komme på tale i fremtiden, hvis for mange hændelige uheld sker! Man kan ikke benytte terrænbanen på en lejet pony hos os.

Til alle tre aftaler laves en kontrakt med en måneds opsigelse og der betales forud. Ligeledes kan der godt være to forskellige personer, som har en part på den samme hest på forskellige dage, men det afgøre Gitte om hesten kan klare og om samarbejdet går godt. Ingen af partaftalerne kan være om torsdagen pga. ponyridningen, og der kan blive nogle byttedage når der er arrangementer med ponyrytterne og ride lejrer i ferierne. Alle byttedage aftales med Gitte, og ingen forældre kan give grønt lys til ekstra ridedage uden at aftale med Gitte først.

__

  • Partaftale 1. Man kan få part på en pony en dag om ugen til kr.: 500,-
  • Partaftale 2. Man kan få part på en pony to dage om ugen til kr.: 700,-
  • Partaftale 3. Man kan få part på en pony tre dage om ugen til kr.: 800,-

Ekstra ridedage koster 100,- kr.
Særlige regler og priser gælder for deltagelse af stævner og kørsel generelt, se halvpartskontrakt og ny informations pjece om 'Halvpart på Vipperød Ridecenter'.

__

Kontakt os hvis man er interesseret og diverse informationsmateriale kan skifte hænder. Kontrakten skal være underskrevet og første leje være betalt før man kan begynde. Hvis Ridecenteret ikke kender rytteren koster det 150 kr. pr. time af prøvning af hest.

Pr. 1/10 2016 er der indført et undervisningsmodul på 4 kursusgange pr år, som ligger i partprisen. Hør nærmere om det i ny informations pjece om 'Halvpart på Vipperød Ridecenter'.

Halvpartskontrakt opdateret august 2016

 

009


Wii-Quartz: Stor, sjov, arbejdsom haflinger vallak på 149 cm uden sko. Er blevet brugt som terapihest og er altid villig og stabil. Mest til dressur og skovture. Kan rides af alle, men har størst fornøjelse af rutineret rytter, da han er en stærk hest.

 

003


Luna: Dejlig, uopslidelig, naturskøn haflinger. Sporty type. Typisk haflinger, som hvis man ikke er over hende moser fremad. Hurtig og stærk. God til spring og går en god dressur. Konkurrencepony. Rutineret rytter kræves.

 

197


Kamille: Smuk og interessant hoppe for den rutineret rytter.Hun er 139 i stang. Hun er super stabil og har en stor personlighed. Hun har altid et stort aktivitetsniveau, og kræver derfor en rytter som har "is i maven". Hun er en dejlig allround pony, bliver brugt til både spring og dressur. Hun elsker skovture, hvor hun godt kan gå alene.

 

072


Wallow: Ældre, lille haflinger vallak. Han er en følsom hest ridemæssigt, men når man har fundet samspillet med ham, er han nem at ride i både dressur og spring. En følsom, bestemt herre, fræk og sjov. Flot afstamning.

 

231


Mischa: Smuk hvid prinsesse pony. Med en rutineret rytter, er Mischa en dejlig ridelig pony i både dressur og spring. Hun kræver en blid, men bestemt hånd. Hun er en pony med en stærk vilje. Hun er meget stabil og venlig. i alt omgang

 

202

Ashley: Meget smuk stor haflinger vallak. Han er redet til i en sen alder og har derfor meget at lære endnu. Han kræver derfor en rutineret rytter, som kan videreuddanne ham. For den rutineret rytter er han en virkelig dejlig ridehest, men der er meget hest at arbejde med. Han kan også springe, men har et stort temperament og villighed, som kan være en stor mundfuld at håndtere for rytteren.

 

124

Moonstar: Lille arbejdsom haflinger hoppe, som bliver brugt som både ridehest og kørehest. Hun har med tidligere ejer været med til DM i kørsel. En dejlig hest med en uopslidelig energi. Hun springer også med en stor lyst. Dejlig pony, som altid er glad og arbejdsvillig.

 

017


Fiona: Super fin shetlands hoppe. Bliver brugt som både ridepony og kørepony. Dejlig lille pony, som kan rides rigtig fint med en lille rutineret rytter. Hun er en typisk shetlænder, med et stort ego og en stor vilje. Dejlig pony for hele familien.

 

287


Isabell: Lille fin shetlands hoppe med et kæmpe gå på mod. Hun er en hurtig pony, men sød og rar. Isabell bliver også brugt til både ridning og kørsel. Sød lille hoppe med gang i.

 

225


Sandie: Sandie er datter af Isabell. Hun er noget større end Isabell. Hun er en sød og spændende pony, som stadig har meget at lære og kræver derfor en lille rutineret rytter eller stor forældre opbakning. Sød pony med mod på livet.

 

179


Musse: Musse er en ældre shetlænder hoppe. Musse har en stofskifte sygdom (cushing), og hun skal derfor passes lidt på. Hun er en rigtig sød pony for den lille nye rytter. Musse kan også både gå for vogn og rides. En pony som altid er nem at have med at gøre.

 

294

Walerie: Smuk, stabil shetlandspony, mor til Cirkeline. Hun er ny i ponyridningen og har skullet vænne sig til at være med. Men er bestemt kommet efter det. Sød, venlig og nem i al omgang. Hun har en tandsygdom som gør at hun har svært ved at tage på og skal derfor have ro og tid til at spise sit foder og stråfoder.