Centerkort

Her på vores ridecenter er det muligt at få sig et centerkort. Man tilmelder sig med sin email - med navn og mobil nummer. Man tilmelder sig til Gitte mobil 28725046 eller på vores mail mail@vipperoedridecenter.dk. Man kan først komme som udefrakommende rytter når man har fået accept af os, så man kan IKKE bare komme og ride som uanmeldt, det kan medføre bortvisning.

Centerkortet går på ekvipagen.

__

Priser
Kr.         50,- pr. dag. Dagsbetaling.
Kr.       200,- pr. mdr. Ridecenteret kan benyttes i perioden 08.00-14.00.
Kr.       250,- pr. mdr. Ridecenteret kan benyttes i perioden 08.00-15.30, 18.30-23.00
Kr.     1200,- 1/2 år.

 

Penge indsættes på følgende konto nr.:
Reg nr. 2670 konto nr. 6889570820. Du skal tilføje rytters navn, samt mdr ved din indbetaling. (Navn efternavn måned)

__

Ridecenteret holder åbent kl. 08.00-23.00

Når man har indbetalt til sit centerkort, kan man begynde at benytte vores baner. Man følger med på vores kalender omkring aktiviteterne i vores ridecenter. Her kan man se hvad der er af undervisning, privat undervisning, arrangementer eller afbud af nogen art. Man kan godt have sin egen underviser med som udefra kommende rytter, men det betyder at man ligesom tilmelder sig den ordning som holder styr på undervisningen på ridecenteret.

Vi har udarbejdet 4 forskellige ordninger:

 • Ordning 1: Centerkort går på hesten
 • Ordning 2: Centerkort går på rytteren
 • Ordning 3: Centerkortet går på udefra kommende heste
 • Ordning 4: Dagsbetaling.

 

Ordning 1: Centerkortet går på hesten.
A. For den som har hest/pony opstaldet hos os, er centerkortet gratis. Da vi synes at når man køber en hest/pony i familien er det også en familiehest, derfor kan familien også godt benyttet deres pony uden at skulle betale for yderligere et centerkort, dog max. 2 personer fast om ugen. Dvs. enten mor eller datter eller 2 søskende osv.

B. Den som har halvpart på en af ridecenterets ponyer/heste gælder det, at centerkortet er gratis i partaftalen. Men hvis man samtidig har part i en af opstaldernes hest/pony, så skal man betale for et centerkort.

 

Ordning 2: Centerkortet går på rytteren.
A. Hvis man har fået part på en af opstaldernes hest/pony gælder det, at man skal betale for et centerkort. Det skal man, da man benytter vores ride faciliteter og er med til slidtagen på stalde og ridebaner m.m.

B. Det gælder også for de personer udefra som kommer fast for at hjælpe andre med deres heste ridemæssigt/longering.(gælder ikke i en undervisnings lektion som der betales for).

C. Det gælder ligeledes også i de tilfælde hvor hesten kommer udefra og ejes af en anden person. Dvs. at man selv kommer udefra som rytter og skal ride en hest som kommer udefra. Dvs. at der er 2 parter involveret i at hesten skal rides på vores ridecenter.

Det gælder for disse ordninger at Gitte skal informeres om hvilken hest eller hvem det er som man hjælper på ridecenteret.

 

Ordning 3: Centerkortet går på udefra kommende heste.
A. Gælder når hesten IKKE er opstaldet på ridecenteret, og man som hestens ejer/rytter gerne vil benytte faciliteterne på ridecenteret. Husk at det altid skal aftales med os/Gitte og der skal betales førend at man kan komme første gang. Vær opmærksom på vores kalender her på hjemmesiden, hvor man kan følge med i om ridehuset er lukket for spring, ponyridning, løsspringning, hestevognskørsel eller ved arrangementer.

B. I de tilfælde hvor hesten kommer udefra og det er hestens ejer og en part, som er de faste ryttere når der rides på ridecenteret. Så skal begge parter betale for et centerkort, så det både er ejer der kan ride hesten og parten der kan ride hesten, begge skal betale. Denne ordning har vi mest for at begrænse at nogen udefra synes godt om at komme og ride her hos os pga. vores faciliteters høje kvalitet med ukendte heste og ukendte ryttere, det må man i så fald betale for. Her i denne ordning, har vi givet os selv den ret at kunne lave særaftaler. Fx med vores naboer.

 

 • Man må ikke benytte staldene til opsadling af sin hest. Det skal altid foregå fra sin trailer eller på udendørs vaskeplads.
 • Man skal altid samle gødning op efter sin hest i ridehuset/ridearealer/ opsadlingssted og parkeringspladsen m.m.
 • Man følger altid ridecenteres regler.
 • Man skal sætte sig ind i ridecenterets regler for ophold og ridning. Det vil være hvordan at man opføre sig under ridning og sammen med hesten i en evt. ventetid inden ridning. Samt at man har respekt for andres heste og andres ridning.
 • Man kommenterer ikke andres ridning, ved problemer kontakter man altid ridecenterets ledelse istedetfor.
 • Man skal følge ridecenterets regler for ridning i ridehuset. Se regler for ridning i ridehuset og på ridebaner.
 • Al undervisning skal aftales og tilmeldes til Gitte.
 • Når man har centerkort må man gerne tilmelde sig ridecenterets arrangementer og deltage i staldmøder.
 • Man skal respekt for andre som man møder på ridecenteret gælder også vores ponybørn i ponyridningen og halvparter.
 • Hvis man betaler for et halvt år forud, så kan man spare 50 kr. pr mdr. Se under priser.

 

Ordning 4: Hvis man ikke har et centerkort.
A. Kan man ganske enkelt betale for en dagsbetaling på mobilpay 28725046. Se under priser. Skal altid aftales med Gitte, dvs man kan ikke komme uden en aftale.

B. Kan alle udefra kommende ryttere betale en dagsbetaling til ridecenteret ved deltagelse i undervisning og arrangementer i ridehuset og på ridebanerne udført af udefra kommende instruktører/ undervisere eller arrangementer af ridecenterets egne pensionærer, halvparter og daglige brugere af ridecenteret.