Vipperød Sportsrideklub

Kommende arrangementer: 

 

 

Netop afholdte arrangementer:

10-kamp 15-16 juni 2024

Ridelejr 2024 Info og tilmelding Ridelejer 2024

Sommerferie-aktiviteter

Ridelejr i uge 27 og 31

Program og madplan ridelejr uge 27

Program og madplan uge 31

10-Kamp 17-18 juni 2023

 


 

INFORMATION FRA VIPPERØD SPORTSRIDEKLUB OG VIPPERØD RIDECENTER

 

Alle brugere af Vipperød Ridecenter skal pr. 01.01.2021 være medlem af Vipperød Sportrideklub, her betales et årligt kontingent til klubben pr 01.01.2021. Alle brugere af ridecenteret (opstaldere, parter samt udefrakommende ryttere) skal betale et månedligt centerkort kr. 250 kr. pr 01.01.2021. Dette betales til klubben. Man kan kun indløse centerkort, som medlem af Vipperød Sportsrideklub.

Man er fritaget for at købe centerkort hvis man er under 25 år og rider på samme hest som sin mor/far og denne har indløst centerkort ELLER hvis man er forælder der ikke selv er rytter og IKKE anvender faciliteterne eller træner hesten på anden vis men blot hjælper sit barn under 25 år med pasningen.

Undervisere og trænere er fritaget for at indløse centerkort såfremt de underviser/rider I selskab med centerkorthavende bruger. Der skal indløses minimum et centerkort pr boks, kortet er personligt og alle brugere af ridecenteret skal have et gyldigt centerkort.

Centerkortet er ikke et facilitetskort men et centerkort og skal derfor indløses af alle brugere af ridecenteret som ikke er fritaget i henhold til beskrivelsen herover.

 

Ved tvivlsspørgsmål, er I altid velkomne til at sende os en mail på viskbestyrelse@gmail.com. Alle indmeldelser samt tilmelding til centerkort sker til rita44.sikka@gmail.com.

Alle indmeldelser, samt tilmelding til centerkort sendes pr. mail til Rita: rita44.sikka@gmail.com – med følgende oplysninger: fulde navn – fødselsdato og år – adresse – mobilnr. – mail. 

Herefter modtager man yderligere information sammen med brev om indmeldelsen og tilmelding til centerkort.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail viskbestyrelse@gmail.com.

Venlig hilsen Vipperød Sportsrideklub og Vipperød Ridecenter

 


VORES SPONSORER

Jyderup_rideudstyr_logo-1985_200x150px

 

logo_3

 

 

logo