Vi tilbyder

Her på Vipperød Ridecenter går vi op i at hestene passes ordentlig, med udgangspunkt i hesteloven. Det er vigtigt for os at både dyr og mennesker trives. Her skal være plads til alle, turryttere, nybegyndere med egen hest, unge og ældre ryttere med forskellige behov, spring- og dressurryttere, samt horsemannship, som det redskab man løser mindre som komplicerede problemer med, således at vores dagligdag med hestene fungerer.

Der skal være en god stemning i staldene – hvilken vi alle er med til  at bibeholde. Men hvis der opstår problemer af nogen art, tager vi det op enten i fællesskab eller enrum, og herefter afgør jeg, hvad der skal gøres. En bestemmer her hos os, så hvis du allerede på forhånd ved, at det ikke er noget for dig med en høvding, så er det ikke vores ridecenter du skal vælge, som nyt sted for dig og din hest.

Man skal have tid til at være sammen med sin hest, så vi sørger for at lukke alle heste ud hver morgen, og tage dem ind hver eftermiddag/aften efter lyset og årstid. På den måde for du også tid til familien og du kan komme i stalden når det passer i dit program, for at ride eller lave andre spændende aktiviteter med din hest. Vi sørger for faciliteterne og rammerne.

 

Med venlig hilsen

Gitte Fabricius