VISK Vipperød Sportsrideklub klubmesterskab

Så vil vi gerne slå dørene op for vores nye klubmesterskab. Mesterskabet kommer til at foregå over 2 dage på Vipperød Ridecenter. Mesterskabet bliver en form for 10-kamp, hvor man vælger 3 discipliner, som man gerne vil deltage i.

Grunden til vores nye koncept, er dels fordi at vi er en rideklub, som ikke er inden under DRF, og fordi vi går ind for bredden i ridesporten – alle kan være med. Ponyrytter eller privatrytter, stor og lille, nybegynder eller øvede.

Disciplinerne består af:
– agility
– rideteori
– almindelig dressur
– bidløst dressur
– dressur uden sadel
– forhindringsbane
– springning
– springning uden sadel
– mønstring
– ringridning.
Alle discipliner har flere niveauer.

Hver ekvipage udvælger tre discipliner. Alle discipliner er ligevægtet i sidste ende. Alle discipliner handler om at hest og rytter skal samarbejde, og de bliver vurderet ud fra klubbens værdigrundlag. Regler kommer ud senere. Dette er blot en apptitvækker! 🙂

Vi er i fuld gang med planlægningen netop nu, og vi er spændte på det hele. Alle klubbens ponyryttere og privatryttere kan deltage i mesterskabet. Ponyryttere og privatryttere deltager i separate klasser, og der bliver kåret to klubmestre. Vi modtager gerne nye medlemskaber indtil sidste tilmeldingsdag 07/06.

Følg med her og på facebook.

Håber vi ses 🙂
Aktivitetsudvalget VISK – Vipperød Sportsrideklub